Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

Lyžařský klub Kraslice z.s. je samosprávný a dobrovolný svazek členů, kteří provozují tělovýchovu, sport, turistiku, osvětovou a hospodářskou činnost sdružený pod Svazem lyžařů České republiky na příslušném územním obvodu. Práci okolo vleků a pořádání akcí děláme zdarma, v našem volnu a za podpory města, místních sponzorů nebo neziskových organizací (viz.Sponzoři)

Spravujeme dva mmístní vleky, SAPORO a KRAJKA, které se nachází v Kraslicích, v krásné přírodě Krušných hor. Oba vleky jsou osvětlené pro večerní jízdu a jsou bez umělého zasněžování. V zimní sezóně jsou v provozu podle přírodník podmínek a o ježdění informujeme na naších stránkách a soc.sítí. Vlek Saporo jsme sprovoznili na letní provoz a zde provozujeme Trailpark pro horskou cyklistiku - DH sjezd, MTB enduro. a jiné gravity disciplíny. V přilehlých lesích jsou vybudované přírodní lesní traily se skoky a na sjezdovce budujeme technikou flow traily spolu s většími skoky. Celý Trailpark Saporo je spíše pro středně pokročilé cyklisty, není vhodný pro úplné začátečníky ale nadruhou stranu u nás spoustu lidí začínalo, jezdí i děti kolem 7let nebo holky bez zkušeností. Ve výsledku je to hlavně o odhodlání každého jezdce, pro nikoho to není nereálné.

LK Kraslice pořádá místní běžecký závod všech věkovách kategorií, i spolu s canicrossem (běh se psem) - BĚH KOLEM DOMÁCÍHO VRCHU. Závod se každoročně těší stále větší účasti jak místních, tak závodníků z větších dálek. Budeme se těšit i na Vás, každoročně na konci září!

Stále hledáme nové síly! Máte-li zájem se aktivně podílet na rozvoji klubu, jste vítáni! Zaregistrovaný člen LK chodí na určitý počet brigádnických hodin za rok a pak má celoroční jízdné zdarma na obou sjezdovkách. Máme program i pro brigádníky, kteří se nechějí stát členy LK, kde za opracované brigádnické hodiny jim proměníme volné hodiny na vleku. Věk brigádníků nerozhoduje a brigády jsou úměrné fyzické zdatnosti brigádníka. Brigádníci do 18let se souhlasem rodičů. Pro bližší informace o brigádách v našich areálech nás jakkoliv kontaktujte. Jsme rádi za jakoukoliv pomocnou ruku!

AREÁLY V PROVOZU

SAPORO LETNÍ PROVOZ (sledujte FB Saporo)
KRAJKA MIMO PROVOZ

 

Online kamery

  Saporo
 
  Krajka
 

Sponzoři

  Karlovarský kraj karlovarský kraj

  Město Kraslice město kraslice

  Penzion V Horách penzion v horach

  Diviš Elektrocentrum divis elektrocentrum

  Zverimex Pajtaš divis elektrocentrum

  Dům Dětí a Mládeže Kraslice divis elektrocentrum

  Jana Pavlů - Domácí Dílna Jana Pavlů - domácí dílna

  Petr Pavlů - Instalatér Petr Pavlů - instalatér

  Radomír Ryška - Stavby Radomír Ryška - Stavby

  Artcorecommando - Tattoo Artcorecommando - Tattoo

  Autoservis Paleček Autoservis Paleček

  MAS Sokolovsko MAS SOKOLOVSKO